Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mesajul lui Mircea Totolici, președintele Cuza Sport Brăila, către Joshua Keyes: „Va trebui să îți plătești singur biletul”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.11.2018

mircea totolici

Cuza Sport Brăila a renunțat la toți baschetbaliștii care nu sunt din orașul de pe malul Dunării. Printre ei se numără și Joshua Keyes, baschetbalist care a povestit recent cele întâmplate în ultima perioadă.  

Keyes a primit această veste pe rețelele de socializare:

„Salut. Îmi pare rău să te anunț că până vinerea viitoare va trebui să eliberezi apartamentul pentru că trebuie să îl returnez proprietarului. Primăria nu ne-a dat niciun ban și toată lumea care nu e din Brăila trebuie să plece! Între timp, nu am niciun ban pentru biletele de avion și va trebui să îți plătești singur biletul. Așadar, până vineri vei avea unde să mănânci, dar apoi ești pe cont propriu. Vreau să vin marți să pot să îmi cer scuze față în față pentru ce s-a întâmplat, dar pănâ vineri va trebui să pleci. Dacă vrei să stai, eu nu am cum să te plătesc. Asta este”, a fost mesajul președintelui Cuza Sport Brăila către Joshua Keyes, în momentul în care i-a cerut americanului să părăsească apartamentul.

Keyes i-a dat replica imediat: „Și cum se presupune că aș putea ajunge acasă? Nu trebuie să ne întâlnim. Nu vreau să vorbesc cu tine. Până vinerea viitoare, voi fi plecat.” (vezi galerie foto)

Joshua Keyes a plecat luni de la Brăila, după ce s-a împrumutat de la familie și prieteni! La plecare, el a postat un mesaj dur, în care a discutat despre situația de la Cuza Sport Brăila.

Între timp, brăilenii vor continua în Liga Națională cu jucătorii locali.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Joseph McClain, baschetbalist care deocamdată nu se poate deplasa cu avionul din cauza celor petrecute în urmă cu două luni.

*foto: adevarul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!