Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mesajul lui Muhamed Pasalic pentru colegi, la finalul partidei CSM CSU Oradea – U-BT Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
22.05.2019

Mesajul lui Muhamed Pasalic pentru colegi, la finalul partidei CSM CSU Oradea – U-BT Cluj

muha pasalic oradea mesaj

CSM CSU Oradea a câștigat partida contra celor de la U-BT Cluj în meciul 4, scor 91-86 și a obținut calificarea în finala LNBM.

La această calificare a pus umărul serios și căpitanul formației bihorene, Muhamed Pasalic. Bosniacul a jucat într-un singur meci al seriei cu BCM U Pitești, dar a evoluat în toate cele 4 ale seriei cu U-BT Cluj. Astfel, în cele cinci partide, el a adunat o medie de 9,8 puncte, cu 2,6 pase decisive și 55% de la 3 puncte. În meciul 4 al seriei cu U-BT, Muha a înscris 13 puncte, cu 3 pase decisive în 20:43 de minute.

La sfârșitul meciului, Pasalic le-a transmis un mesaj de încurajare coechipierilor săi, în vederea finalei cu CSU Sibiu:

„Băieți, felicitări pentru victorie dar nu avem ce sărbători. Ceea ce am făcut noi azi este un lucru normal. Pentru a sărbători, cu adevărat, mai avem nevoie de trei victorii!”, susțin cei de la bihorpenet.ro.

CSM CSU Oradea va căuta să își ia revanșa în finala Ligii Naționale, în compania celor de la CSU Sibiu, după înfrângerea suferită în finala Cupei României. Prima partidă se joacă luni, 27 mai, de la ora 18:00. 

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!