Stiri Cupa României Masculin

Miša Perišić: ,,Cred că avem şanse să învingem”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
30.09.2014

CSU Atlassib Sibiu joacă miercuri, 1 octombrie, în Sala Transilvania împotriva celor de la CSM-U Oradea.  Antrenorul ex-iugoslav, Miodrag Perišić a declarat înaintea partidei că joacă împotriva unei echipe puternice, dar are încredere în jucătorii săi.

,,Cu siguranţă va fi un meci greu, vom vedea cât de greu, dar este cert că va fi dificil. Această victorie la 2 puncte diferenţă este aproape la un scor egal, dar trebuie să mergem mai departe cu gândul la victorie şi aşa ar trebui să abordăm meciul. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, dar am încredere în jucătorii mei şi cred că avem şanse să învingem Oradea.

Fanii ne-au ajutat foarte mult şi în sezonul precedent, au fost un al 13-lea jucător pentru noi, pentru că avem 12 jucători în echipă. Ne-au ajutat foarte mult şi ne-au dat energia necesară de a continua, mai ales că venisem după un sezon slab.  Am avut un sezon cu un parcurs bun, dar din păcate nu am putut termina aşa cum trebuia, poate nu am avut noroc, dar acum nu mai contează, a fost un sezon foarte bun şi ne-au ajutat mult. Sper să fie împreună cu noi la sală, pentru că aceşti oameni cunosc  baschetul şi iubesc această echipă, aşa cum am sesizat acum 10 ani. Vom face tot posibilul pentru a câştiga.”

Foto: Ovidiu Matiu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!