Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Ne-am pregătit foarte bine”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
29.01.2015

CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Oradea pentru a disputa partida din cadrul etapei a 17-a. Midorag Perišić speră la un rezultat cât mai bun şi totodată vorbeşte şi despre revenirea lui Matija Češković la echipă.

”Am câștigat ultimele trei meciuri cu Oradea, la diferențe foarte mici. Jucăm cu o echipă foarte bună, care a fost în finală sezonul trecut, iar partida are loc pe terenul lor. Meciul va fi cu siguranță dificil, ca și celelalte din campionat. Noi ne-am pregătit foarte bine și mergem acolo pentru a face un rezultat cât mai bun.

Češković a mai jucat în echipa noastră și sper să se acomodeze rapid. Aceasta a fost și ideea. Să schimbăm ceva care să aducă mai multă  creativitate în joc. Aveam nevoie de un jucător pe o altă poziție, iar ceea ce a contat în alegerea lui Češković a fost faptul că a mai jucat cu 5 dintre membrii echipei. Asta înseamnă că ne cunoaște, iar după 5, 10 sau 15 zile de acomodare va fi ca și când nici n-ar fi lipsit. Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc lui LeVar pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă.”

Foto: Silvana Armat (turnulsfatului.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Si noi
    Am mancat : legume, fructe si am baut si minim 2 litri de apa pe zi.
    Deci...suntem in forma maxima !
    Va asteptam ! :)

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    din nou vorbe
    vorbe si vorbe, in deplasare anul acesta suntem ciuca batailor si noi cica suntem pregatiti...aha, inteleg, suntem pregatiti pentru inca o batuta cu strigaturi asa cum ne-am obisnuit anul acesta. De cate ori am folosit expresii de genul "suntem foarte pregatiti", "ne-am pregatit foarte bine", "mergem sa castigam" de atatea ori ne-am luat-o in freza jalnic. Deci pentru a nu stiu cata oara....vorbiti pe teren si aratati ca sunteti capabili sa nu va faceti de ras.

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Mda
      Ai uitat de " mergem acolo pentru a face un rezultat cat mai bun "... a nu stiu cata oara se exprima asa, pai ce rezultat ori castigi ( rez. bun) ori pierzi (rez. prost), eventual jocul sa fie cat mai bun, dar pana acum in deplasari, cu mici excepii nu am contat.

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!