Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Victoria cu Pitești este mult mai importantă decât o altă victorie"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
20.12.2014

CSU Atlassib Sibiu s-a impus vineri seara pe terenul salii Transilvania, invingand BCM U Pitesti la o diferenta de puncte, scor . Tehnicianul gazdelor, Miodrag Perišić a evidențiat importanța succesului, oferind o declarație la finalul încleștării.

,,Este o victorie importantă, un meci foarte greu. Părea că nu va fi așa greu pentru cei din afară, dar când știi că Brandon Johnson a făcut doar două antrenamente săptămâna aceasta, săptămâna trecută două,  două înainte cu o săptămână, alți patru sau cinci jucători sunt sub tratament mereu, joacă cu injecții. Popović s-a întors săptămâna aceasta la antrenamente după 23-24 de zile și s-a antrenat luni, marți, miercuri si joi foarte ușor, a încercat să participe la întregul antrenament, pentru că a fost antrenamentul mai ușor, de dinaintea meciului. În plus, Kevin (n.r Popa Calotã) s-a accidentat și suntem fără el de două zile.

Al treilea jucător, Miloš Bojović, la fel, săptămâna aceasta nu s-a putut antrena la capacitate maximă și nu a fost la toate antrenamentele pentru că are o problemă mai veche, dar a îndurat această problemă până acum fără să se plângă. Abia așteptăm această pauză în care sper să terminăm o dată cu aceste probleme și echipa să se poată recupera complet, dacă va fi posibil. În unele momente am părut că nu ne înțelegem între noi. Îl avem pe LeRoy care e nou în echipă, a venit la noi de exact 9 zile și în acest timp niciodată nu s-a putut antrena așa cum ar fi trebuit. În acest moment Calotă e o opțiune mult mai bună decât Brandon Johnson în acest mod de apărare, în zonã. Spun asta, în mod special, pentru că nici B.J. nu s-a putut antrena corespunzător, ca să poată marca, nu este într-o situație bună, așa cum ar trebui să fie un jucător de baschet. Din aceste motive victoria este mult mai importantă decât o altă victorie. “

Chiar dacă ardelenii s-au bucurat de un avantaj considerabil în prima parte a confruntării, tehnicianul spune că preconiza o răbufnire piteșteană.

,,Au început meciul foarte bine, dar la 20 de puncte diferență, eram sigur că vor reveni. Nu mă așteptam să se apropie la 3 puncte, dar știam vor reveni. Noi am fost impresionanți la început, dar apoi, lucrurile au început să se schimbe. Nu te poți aștepta ca Popović să joace 25 de minute după o lună în care nu a jucat și nici nu a aruncat mingea la coș. Astăzi l-am forțat. Nici alții nu au fost foarte bine, dar sper să fie cu toții. Vom vedea cum vor fi Calotă și Brandon Johnson pentru meciul următor. Asta este.

Plavul se gândește deja la duelul din etapa a-XII-a, când “vulturii” dau piept cu BC Timișoara.

,,Trebuie să ne pregătim pentru meciul următor, pentru că mai avem  70 de ore, ca să obținem un rezultat bun. Pe de altă parte, este bine că în 2014, dar și foarte rău, în același timp, am pierdut numai un meci acasă, în ultimele secunde, dintr-o aruncare de 3 puncte. Aceasta este analiza lui 2014. Nu știu câte meciuri s-au jucat, dar numai un meci, cel care trebuia să ne ducă în semifinale, l-am pierdut. Asta e viața. În afară de acel meci, toate partidele de pe teren propriu le-am câștigat."

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!