Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišič: ,,Ne aşteaptă un meci foarte dificil”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
30.10.2014

Vineri, 31 octombrie, CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Cluj Napoca pentru a disputa cel de-al 42-lea duel. Miodrag Perišič a declarat în cadrul conferinţei premergătoare derby-ului Ardealului că vor încerca să obţină victoria, cu toate că joacă împotriva unei echipe foarte puternice.

,,În acest campionat este foarte greu să câştigi în deplasare şi echipa care va avea cele mai multe victorii în deplasare şi care îşi va proteja avantajului terenului propriu va avea rezultate foarte bune şi o poziţie foarte bună în ligă.

Ne aşteaptă un meci foarte dificil, jucăm împotriva unei echipe care după părerea mea este una din cele mai bune 3 echipe din ligă. Mergem la Cluj pentru a juca cât mai bine şi sper că vom obţine un rezultat bun.

Clujul au în componenţă 4 jucători români şi 7-8 jucători străini, ceea ce înseamnă că şi investiţia lor este una pe măsură, au o rotaţie mai mare decât a noastră, dar trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi şi să câştigăm, indiferent dacă este Clujul sau oricare adversar. Dacă eşti pregătit bine ai şanse să câştigi.”

Foto: facebook.com/CSUAtlassibSibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Cel mai bine ar fi sa ne astepte un meci deosebit de frumos :) !

    cu 9 ani în urmă (30.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!