Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miţă Paul: "Apărarea a făcut diferenţa"

Eduard Popa

Eduard Popa
09.03.2017

mita paul steaua

Steaua CSM Eximbank s-a impus cu scorul de 71-57 pe teren propriu în faţa celor de la CSU Sibiu, în al doilea meci din Top 6.

Miţă Paul a lăudat prestaţia echipei sale din apărare.

“Apărarea a făcut diferența: am încasat doar 57 de puncte. Asta cred că a fost marea noastră problemă pe tot parcursul sezonului. Trebuie să continuăm în ritmul ăsta. Nu suntem la capacitate maximă, însă până la momentul meciurilor eliminatorii, cred că o să fim unde trebuie.  Însă, trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul ofensiv, și defensiv – în ciuda faptului că am primit doar 57 de puncte, tot am făcut destul de multe greșeli individuale. Trebuie să jucăm și mai bine.”

Căpitanul Stelei a avut cuvinte de laudă şi la adresa galeriei steliste:

"Galeria ne-a lipsit foarte mult în acest sezon, ei schimbă meciul. Sperăm să fie alături de noi până la sfârșitul campionatului. Jucăm mult mai bine când îi avem alături, ne împing de la spate", a declarat Paul, pentru site-ul oficial al clubului stelist.

Steaua va juca în meciul următor al Top 6 LNBM în compania campioanei României, CSM CSU Oradea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu csv :

    Costa ceva
    galeria, dar isi permit.
    La bugetul nostru...in sfertul 2, plecam cu +6, terminam la -5 si "nu putem" apela la time-out, pare ca si asta costa :)) :(

    cu 7 ani în urmă (09.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!