Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Harrison, despre Sala „Transilvania”: „Cred că este cel mai bun loc unde poți să joci în Ligă”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
12.12.2015

michael_harrison

CSU Atlassib Sibiu joacă astăzi cu BC Timișoara, în prima etapă din returul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Michael Harrison, pivotul echipei de pe Cibin, a vorbit înaintea confruntării despre cât de importantă ar fi o victorie pentru echipa lui, dar și despre aportul extraordinar al celor din tribune.

„Echipa este foarte pregătită, iar acum, că începe returul, pentru noi este un meci important, pentru că trebuie să începem cu o victorie și să continuăm cât mai bine pentru a ne asigura un loc în play off. În ultima vreme atmosfera a fost extraordinară în sală. Avem nevoie de suportul fanilor, pentru că ne dau multă energie și încredere în noi. Cred că este cel mai bun loc unde poți să joci în Ligă, pentru că suporterii noștri sunt cei mai buni și avem nevoie de ei alături pentru a ne asigura victoria”, a spus pentru totalbaschet pivotul american.

CSU Atlassib Sibiu – BC Timișoara se joacă astăzi, de la ora 18, în Sala „Transilvania” din Sibiu.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!