Stiri

Michael Jordan: „Cel mai greu este să câștigi șase titluri”

David Istrate

David Istrate
12.02.2019

În ultimii ani, jocul de baschet a devenit din ce în ce mai spectaculos, iar pe măsură ce acesta s-a dezvoltat, vechile recorduri au început să fie întrecute unul câte unul. Cu toate acestea, Michael Jordan, actualul proprietar al lui Charlotte Hornets, nu este impresionat de realizările pe care le au actualii jucători.

În cursul nopții precedente, Russell Westbrook și James Harden, foști colegi la Oklahoma City Thunder, au reușit fiecare câte o performanță remarcabilă. Westbrook a adunat în duelul cu Portland Trail Blazers 21 de puncte, 14 recuperări și 11 pase decisive, ajungând la 10 triple-doubles consecutive. Drept urmare, fundașul de 30 de ani a depășit recordul stabilit de Wilt Chamberlain în urmă cu 51 de ani (1968). De partea cealaltă, James Harden, cu 31 de puncte, a ajuns la cel de-a 30-a partidă consecutivă în care înscrie minim 30 de puncte. Chiar dacă recordul absolut (65 de meciuri) îi aparține lui Wilt Chamberlain, performanța „bărbosului” merită apreciată.

Cu toate acestea, atunci când Michael Jordan a fost întrebat de modul în care Westbrook și Harden evoluează în acest sezon, acesta a avut o reacție în stilul lui caracteristic. Rugat să spună care dintre aceste două performanțe i se pare mai dificilă, sextuplul campion NBA i-a lăudat pe ambii jucători, declarând că este foarte mândru de ei și de ce au realizat, însă apoi a spus următoarele:

Care este mai dificilă din punct de vedere al jucătorului? Cred că din toate unghiurile, cel mai greu este să câștigi șase campionate.”

Cu siguranță, prin această declarație, Jordan face referire la cele șase titluri câștigat de el alături de Scottie Pippen și Chicago Bulls. Cunoscut de-a lungul carierei sale drept un baschetbalist care prefera trash-talking-ul, se pare că acesta nu a renunțat la obicei nici după ce și-a pus ghetele în cui. Chiar dacă probabil, Jordan a dorit să facă o glumă pe această temă, rămâne de văzut care va fi reacția celor doi jucători când vor auzi vorbele rostite de legendarul baschetbalist, mai ales că Russell Westbrook reprezintă firma Jordan.

*foto: foxsportsasia.com

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!