Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Liapis este noul conducător de joc al Politehnicii Iași

Silviu Isailă

Silviu Isailă
03.07.2017

Politehnica Iași continuă campania de transferuri pentru noul sezon competițional. Formația din Moldova a ajuns la o înțelegere cu grecul Michalis Liapis. Grecul evolează pe poziția a 2-a, însă poate fi folosit și pe poziția 1.

În vârstă de 22 de ani, conducătorul de joc măsoară 192 de cm și sosește în România din prima ligă a Greciei, acolo unde a îmbrăcat tricoul celor de la Kolossos HH. A evoluat în 17 partide, având medii statistice de 0.8 puncte, 0.4 recuperări și 0.2 pase decisive. Acesta a avut o medie de 4:30 minute pe meci.

Din 2011 până în 2016 a evoluat pentru PAOK, urmând ca apoi să se transfere la Kolossos. Acesta a evoluat la Campionatul European U16 din 2011, Campionatul European U18 din 2013 și Campionatele Europene U20 din 2014 și 2015.

Pe lângă legitimarea grecului, Politehnica Iași a mai anunțat legitimarea jucătorilor Dejan Bjelic, Sinisa Cvetanovic și Mika Balogun. Constantin Amărghioalei și Ioannis Tsirogiannis continuă la Iași și în următorul sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!