Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Pelekanos: “Am auzit numai lucruri bune despre noua mea echipă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.08.2014

Michalis Pelekanos, al doilea jucător din istoria Asesoftului cu un titlu în Euroligă la activ, a oferit prima declarație de la sosirea în România. Jucătorul grec în vârstă de 33 de ani a vorbit pentru site-ul oficial al ploieștenilor despre mutarea în țara noastră dar și despre așteptările lui de la sezonul viitor, primul pe care Pelekanos îl va petrece în tricoul lui CSU Asesoft Ploiești:

Sunt fericit că am ajuns la Ploieşti, am auzit numai lucruri bune despre noua mea echipă şi vreau să confirm aşteptările. CSU Asesoft este o formaţie care a realizat meciuri extraordinare în competiţiile europene în ultimii 10 ani, dar care are nevoie de timp şi continuitate pentru a-şi face un nume în baschetul de elită de pe continent. Pentru un jucător este important să se simtă bine alături de noii săi coechipieri, să muncească alături de ei, să câştige şi să înveţe din eşecuri. EuroCup este o competiţie puternică, al cărei nivel a crescut mult în ultima perioadă şi sper ca, împreună, să facem o treabă cât mai bună şi să ne bucurăm fanii.” a declarat Michalis Pelekanos pentru csuasesoft.ro

Michalis Pelekanos a ajuns la Asesoft de la Aris Salonic. Grecul a mai jucat pentru Olympiacos și Real Madrid. Acesta este campion al Greciei, câștigător al cupei Greciei dar cel mai important trofeu din palmaresul său este un titlu în Euroligă câștigat în 2012 pe vremea când juca la Olympiacos. Michalis Pelekanos are peste 100 e partide jucate în Euroligă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!