Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miercuri se joacă o nouă etapă intermediară în grupa valorică B din LNBF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
30.10.2018

Formațiile din grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Feminin au miercuri o nouă rundă imtermediară. Două dintre partide sunt programate la ora 13, iar a treia, de la ora 16. Primele patru clasate se întâlnesc între ele.

Phoenix Știința Constanța și CS Municipal Târgu Mureș joacă de la ora 13:00 la sala Sporturilor din Constanța. Mureșencele au legat deplasarea de la Constanța cu cea de la Alexandria. Luni s-au impus cu 57-49 în duelul cluburilor nou-înființate. Formația pregătită de Ionel Brustur are un bilanț de 3 victorii și o înfrângere (7 puncte). Phoenix Știința Constanța va fi la al 3-lea meci consecutiv acasă, după cele cu CSU CSM Oradea și Agronomia București, câștigate pe teren cu 74-42 și 73-55. Însă elevele lui Predrag Stanojcic vor rămâne fără două puncte în clasament după ce vor pierde la masa verde duelul cu orădencele, astfel că ar avea 6 puncte după 4 partide. Va fi prima întâlnire între cele două echipe. Constănțencele sunt singurele cu trei straniere în lot, iar mureșencele au una. Ambele echipe au și jucătoare autohtone cu experiență în primul eșalon.

CSU CSM Oradea și CS Rapid București se întâlnesc tot de la ora 13:00, la Arena Antonio Alexe. Acestea au în lot destule jucătoare cu experiență în prima ligă. Orădencele au și două straniere, în timp ce bucureștencele joacă de mult timp împreună, având și jucătoare foarte experimentate. Cele două echipe au multe dueluri de-a lungul istoriei și în primul eșalon, având în palmares și titluri de campioană. În ultimele două sezoane s-au întâlnit în Liga 1. În stagiunea precedentă, în faza semifinală și-au împărțit victoriile, iar la turneul de promovare s-au impus bihorencele cu 56-47. Rapidul are 7 puncte în clasament după 2 victorii și 3 înfrângeri, iar CSU CSM ar urma să ajungă la 6 după ce va câștiga la masa verde partida cu constănțencele.

Duelul dintre Agronomia București și ACS KSE Târgu Secuiesc închide etapa intermediară, de la ora 16. Bucureștencele au suferit sâmbătă primul eșec în grupa B, 55-73 la Constanța, după două victorii la o posesie, pe propriul teren. Deși are în componență una din cele mai constante jucătoare ale grupei B, ACS KSE Târgu Secuiesc nu a reușit încă să obțină prima victorie în campionat, având 3 eșecuri până acum. Ultimul a fost sâmbătă, în capitală, 49-59 pe terenul Rapidului. Ambele combatante de miercuri au multe tinere în lot. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în Liga 1 în ultimele două sezoane, cu victoria revenindu-le de fiecare dată bucureștencelor.

În weekend este programată etapa a 7-a din grupa valorică B, urmănd să se dispute două partide din trei.

*foto: Roby Boros / CSM Oradea facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!