Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Ciprian s-a accidentat în cursul săptămânii trecute

Silviu Isailă

Silviu Isailă
23.09.2014

Mihai Ciprian, jucătorul celor de la Gaz Metan s-a accidentat în cursul săptămânii trecute. În timpul unui antrenament acesta a făcut un blocaj și a fost lovit în nas de un coechipier,  fiind diagnosticat  cu fractură de piramidă nazală. Ciprian a fost operat și va reveni pe parchet în aproximativ 10 zile, fiind nevoit să joace cu o mască de protecție.

Așadar medieșenii nu se pot baza pe jucătorul român la debutul în noul sezon. Gaz Metan primește vizita celor de la BCM U Pitești, vineri, cu începere de la ora 18, în cadrul primei manșe a Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!