Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Am înțeles că se dorește continuitate. Ne dorim un sezon viitor, cel puțin, mai bun ca anul ăsta”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.04.2018

Alb-violetele au încheiat cu 2-0 seria pentru locul 5 cu CSBT Alexandria, după victoria de duminică, 70-43 acasă. Timișorencele au obținut victorii clare în fața unui adversar de la care au plecat jucătoarele străine.

Despre această serie, antrenorul bănățencelor, Mihai Coldea, a declarat:

„E clar că nu am făcut un joc bun. Se simte atmosfera de vacanță. Echipa din Alexandria, neavând un lot competitiv la nivelul Ligii Naționale în acest moment, fetele au intrat moale, la fel și la Alexandria. S-a accidentat și Adina (n.r. Pop). Aceste meciuri sunt foarte periculoase. Nu ne plac. Sincer, preferam să fie o dublă sau chiar în 3 meciuri cu Alexandria cu o echipă competitivă. Asta este.

Noi ne bucurăm. Avem 4 victorii consecutive. Cred că în ultimele 2, 3 luni am reușit să creștem mult nivelul jocului, am avut un vestiar foarte unit, un grup tot mai unit, tot mai puternic, cu fete, cu staff, cu conducere. Am pus toți umărul și, până la urmă, cred că efortul colectiv a făcut să încheiem campionatul pe locul 5”.

În ceea ce privește viitorul:

„Vom vedea. Urmează perioada de vară. Depindem foarte mult și de club, de felul cum vor reuși să aloce fondurile necesare. Din discuțiile care au existat până acum, am înțeles că se dorește continuitate. Vom încerca să păstrăm o mare parte din jucătoarele pe care le avem acum. Vom vedea ce ne rezervă vara, ce vom putea face de acum înainte. Fiecare va lucra individual. S-au făcut niște planuri de pregătire individuală pentru anumite jucătoare, pe care dorim să le păstrăm la anul. Mergem înainte. Ne dorim un sezon viitor cel puțin mai bun ca anul ăsta”, a adăugat Mihai Coldea.

 Timișorencele au fost pe locul 7 la finalul celor două faze ale sezonului regulat. Au pierdut cu 1-2 în sferturi cu CSM Satu Mare, după care au câștigat cu 2-0 cele două serii de clasament.

Bilanțul lui Mihai Coldea pe banca lui SCM Timișoara este de 13 victorii și 13 înfrângeri în Liga Națională, la care se adaugă 2 succese și 2 eșecuri în Cupa României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!