Stiri Cupa României Feminin

Mihai Coldea: „Avem multe jucătoare tinere pentru care suportul publicului înseamnă mult”

Paul Olar

Paul Olar
30.09.2015

Universitatea Cluj-Napoca dispută astăzi, cu începere de la ora 19:00, primul joc oficial pe teren propriu. Adversar va fi Olimpia CSU Brașov, iar Mihai Coldea, tehnicianul clujencelor, se declară optimist.

„Ne aşteaptă un meci greu în faţa unei echipe puternice. Am reuşit împreună cu Meda să îmbunătăţim relaţiile de joc, chiar dacă avem fete care au venit de mai puţin de o săptămână. Toata lumea îşi doreşte foarte mult victoria şi fetele vor juca cu multă dăruire pentru a aduce bucurie tuturor celor care iubesc această echipă. Ne dorim să vedem o sală cât mai plină care să ne poarte spre victorie. Avem multe jucătoare tinere pentru care suportul publicului înseamnă mult. Haide U”, a precizat antrenorul, conform u-cluj.ro.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!