Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Ne gândim mai mult la viitor decât la prezent”

Valentin Todea

Valentin Todea
27.09.2018

Secția feminină de baschet de la CSM Oradea a început noul sezon competițional cu o înfrângere pe teren propriu. Formația bihoreană a cedat împotriva celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 59-76, în prima fază a Cupei României.

Noul antrenor principal al trupei orădene, Mihai Coldea, dezvăluit chiar la primul meci oficial al acestui sezon, a vorbit pentru site-ul nostru despre planurile sale pe banca tehnică de la CSM.

Ce te-a făcut să alegi CSM Oradea?

Au fost multe discuții în această vară, una destul de agitată în lumea baschetului feminin în care au dispărut din păcate mai multe echipe, dar până la urmă am bătut palma cu cei de la Oradea. Aici se pun bazele unui proiect solid, pașii pe care conducerea îi dorește mi se par a fi cei corecți și am ales să mă alătur lor și să pun umărul la creșterea acestui nou proiect.

Cum ți se pare lotul pe care îl ai la dispoziție și care ar fi ambițiile pentru acest prim sezon la cârma echipei?

Suntem încă din păcate în perioada de definitivare a lotului, probabil vor mai veni jucătoare în viitorul apropiat. Pentru noi e foarte important în acest sezon să creștem jucătoare tinere, avem aici câteva jucătoare tinere foarte promițătoare. Anisia Croitoru a marcat ieri 13 puncte în 23 de minute pe teren, ea având doar 15 ani.

Nu avem un obiectiv imediat, ne dorim să jucăm un baschet de calitate și să creștem cât mai multe jucătoare tinere pentru că va fi mare nevoie de jucătoare autohtone de valoare în anii ce vor urma. Ne gândim mai mult la viitor decât la prezent.

Crezi că puteți remonta eșecul din turul Cupei României și să vă calificați?

Până la ultimul fluier al arbitrului vom da totul pentru calificare. Azi am pierdut la scorul 38-39 fundașul principal pentru 2 antisportive și de acolo a fost greu să mai stăm în meci. Vom intra meci de meci doar cu gândul la victorie. E important să creăm o astfel de mentalitate jucătoarelor noastre.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!