Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Satu Mare are un lot valoros, poate chiar mai valoros decât al lui Sepsi Sic”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.03.2018

Formația de pe Bega întâlnește în sferturi ocupanta locului secund la finalul sezonului regulat, CSM Satu Mare. Alb-roșiile pornesc ca favorite, în fața unei echipe timișorene cu doar două straniere.

Antrenorul de la CS SCM Timișoara, Mihai Coldea, a declarat înainte de primul meci al seriei:

„Începem play-off-ul pe terenul echipei din Satu Mare, care are un lot valoros, poate chiar mai valoros decât al lui Sepsi Sic. Nimeni nu ne dă vreo șansă înaintea acestor meciuri, din cauza problemelor de lot pe care le avem, dar noi am pregătit bine meciul, fetele au muncit mult în ultimul timp și cred că trecem printr-o perioadă destul de bună. Vom merge la Satu Mare să dăm totul pe teren, vreme de 40 de minute, și sunt sigur că vom juca un baschet de calitate”, a declarat Mihai Coldea pentru site-ul oficial al echipei.

Seria dintre formațiile de pe locurile 2 și 7 la finalul celor două faze ale sezonului regulat începe pe terenul echipei mai bine plasate.  CSM Satu Mare și CS SCM Timișoara se întâlnesc astăzi în primul meci din sferturile LNBF, de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!