Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Gavrilă, o prestație excelentă contra Farului

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
03.02.2014

Mihai Gavrilă, tânărul jucător al Craiovei a făcut cel mai bun meci al său din actualul sezon al Ligii Naționale în victoria echipei sale cu 100-55 contra Farului Constanţa. Precedentul record de punte a lui Gavrilă a fost consemnat în tur, tot într-un joc împotriva Farului, atunci înscriind 15 puncte.

În cele aproape 22 de minute, cât a petrecut pe parchet craioveanul, care a început titular, a marcat 21 de puncte, a reușit 7 recuperări și un capac. În afară numărului mare de puncte, trebuie remarcat procentajul extrem de bun la aruncările de 2 puncte. Gavrilă a terminat cu 90% după ce a marcat 9 din 10 aruncări. În plus, a mai adunat puncte și de la linia de libere, de unde a înscris 3 coșuri din 5 încercări. 

SCM Universitatea Craiova a obținut în urma acestei victorii 10 rezultate pozitive din 16 meciuri. Următoarea partidă pentru olteni este la Oradea, contra CSM-ului în 8 februarie.

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Apreciere
    Pana la excelent este cale lunga,dar a avut chiar o prestatie buna in ansamblu,pentru care merita aprecierile de rigoare.Si,se confirma astfel truismul sportiv ca nimeni nu ajunge jucator doar din antrenamente!(asta pentru viziunea opaca a antrenorilor si conducatorilor care se ascund la infinit sub justificarea presiunii rezultatelor).Cat se poate de explicit si la obiect,ieri,Gavrila a jucat mai bine decat a facut-o Tyler,tot asa cum evolutia lui Damian a fost net peste cea a lui Maric,deci,fara a sustine ca Gavrila si Damian(pacat ca a lipsit Ciotlaus,plecat la lot)sunt mai buni decat Tyler si Maric,au dovedit insa ca se poate!

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      P.S.
      Cu certitudine ,in acest sezon,in circa 5-6 meciuri(campionat plus Liga Balcanica)tinerii mentionati ar fi putut evolua intre5-10 minute(cu acelasi rezultat final,evident ca nu la scor ma refer)ceea ce ar fi fost un castig extrem de important,din pacate irosit prea usor...

      cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Gavrila
    sunt unul din sustinatorii lui Mihai,mi se pare un jucator, exact cum zice si Buzestii,cu mult peste Tyler,macar ca viziune a jocului.iar asta cu presiunea rezultatului tine atunci cand nu pierzI meciuri ca ultimul FRAIER.Sper ca macar de acum inainte sa-i dea macar 10 minute/meci

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      eroare
      Nu am scris nicaieri ca Gavrila este mai bun ca Tyler,din simplul motiv ca nu este asa,ceea ce nu inseamna insa ca nu il pote suplini cu succes uneori.
      Adiro,nu e prima data cand imi atribui afirmatii pe care nu le-am facut,te-as ruga sa renunti la moda asta.

      cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      Apropo de Tyler
      Toma a vrut sa-l aduca mai devreme, dar jucatorul cerea un salariu prea mare 10000, apoi 8000, apoi a semnat.

      cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova BRYLYANTUL :

    SA NU UITATI
    Sa nu uitam ca am jucat cu Farul dar e un lucru bun ca a dat 21 de puncte il motiveaza pe viitor

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Gavrila
    Nu e 4 ? de ce il comparati cu Tayler? mai bine cu Bogdan P.

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Toma
    Managerul incearca sa nu mai fie fotbalul si celelalte sporturi, ci fotbalul, baschetul si celelalte sporturi.
    Acum se pare ca Primaria nu acepta ideea, vream doar sa stiu parerea suporterilor, pentru ca, din punctul meu de vedere, Toma gindeste bine.

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ?????
      Ce-au a face coada vacii cu stampila primariei?!?

      cu 10 ani în urmă (03.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!