Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Gavrilă va juca pentru Gaz Metan Mediaș în sezonul viitor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.08.2014

Gaz Metan Mediaș a obținut semnătura lui Mihai Gavrilă, după cum anunță agenția care-l reprezintă pe tânărul jucător. Acesta a ajuns la o înțelegere valabilă pentru un sezon cu echipa condusă de Ovidiu Teleabă.

În vârstă de 24 de ani, Mihai Gavrilă măsoară 2.02 metri și este un jucător de poziția 4. În sezonul precedent acesta a evoluat pentru SCM U Craiova. Acesta a bifat 11 partide în LNBM, unde a avut medii pe meci 4.7 puncte și 2.5 recuperări.

În cariera sa, Mihai Gavrilă a mai jucat și la CSU Cuadripol Brașov, pe lângă perioada petrecută la SCM U Craiova.

Prin aducerea lui Mihai Gavrilă, Gaz Metan Mediaș a parafat al 6-lea transfer al acestei veri. Ardelenii i-au mai adus pe Florin Popa de Timba Timișoara, Ciprian Mihai de la Concordia Chiajna, Gediminas Navickas de la BC Mureș, Doub Plumb de la ZTE și Aliaksandar Pustahvar de la Dinamo Moscova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!