Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Mihai Nuță aduce victoria BC Time în fața Farul 2

Costin Marinescu

Costin Marinescu
24.10.2013

Mihai Nuță a egalat recordul de puncte marcate într-un meci din actualul sezon al L1M. Conducătorul de joc legitimat la BC Time București a înscris 43 puncte în partida cu Farul 2 Constanța din cadrul etapei a IV-a a competiției. El a egalat performanța reușită de Sergiu Souca, de la Corona Brașov, în prima etapă a sezonului, în partida cu Steaua CSM EximBank 2.

Grație prestației lui Nuță, BC Time s-a impus cu 71 - 69 (11-20, 30-14, 10-23, 20-12) și a obținut a treia victorie a sezonului, cu doua mai multe decât a reușit în sezonul trecut în întreaga fază preliminară.

Veselovski a înscris 9 puncte, iar Roșu și Mircea câte 8.

Și Farul 2 a avut un jucător cu o prestație excepțională. B. Călin a reușit 7 coșuri de la mare distanță și a terminat meciul cu 33 puncte marcate. A. Bucur l-a susținut pe acesta cu 21 puncte.

Astfel, Farul 2 rămâne doar cu victoria din prima etapă contra CS Amicii Pitești, poate cea mai slabă echipă din sezon, iar în runda următoare va întâlni pe BCM 2 Pitești. BC Time are un bilanț de 3 victorii și o înfrângere și va merge în weekend la Iași pentr8u duelul cu Politehnica.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!