Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul și Levente Szijarto rămân fundașii Stelei CSM EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.06.2016

Steaua CSM EximBank a prelungit înțelegerile pe care le avea cu Mihai Paul și Levente Szijarto și pentru sezonul viitor. Cei doi fundași rămân alături de formația militară și pentru stagiunea 2016/2017, după cum anunță pagina oficială de facebook a clubului.

În sezonul recent încheiat, Mihai Paul a jucat 40 de meciuri pentru Steaua CSM în LNBM, cu cifre statistice de 5.3 puncte, 2.1 pase decisive și 1.4 recuperări.  Fundașul român a bifat și 9 apariții în EuroCup alături de Steaua și a avut medii de 3.0 puncte, 2.1 pase decisive și 1.1 recuperări pe meci.

Levente Szijarto a evoluat în 25 de partide în LNBM, fiind o bună perioadă chinuit de o accidentare. El a încheiat sezonul cu 2.9 puncte, 1.2 recuperări și 0.9 pase decisive pe meci. Levi a jucat 7 meciuri în EuroCup cu cifre de 1.3 puncte, 1.3 recuperări și 0.7 pase decisive.

Steaua CSM EximBank este una dintre cele mai active din LNBM pe piața transferurilor. Militarii i-au transferat până acum pe Cameron Long, Nikola Jevtovic și Cătălin Baciu și i-au prelungit contractul și lui Nikola Malesevic.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!