Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:„Atitudinea trebuie să se schimbe în totalitate”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.12.2015

Mihai Popa, antrenorul principal al lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat partida din etapa a 12-a pe care echipa sa o va juca pe teren propriu în fața lui BC Mureș. Tânărul tehnician al echipei de pe Târnava Mare spune că echipa mureșeană este una greu de învins dar speră să-i pună probleme acesteia:

„Întâlnim o echipă foarte puternică, care se află într-o formă foarte bună. Noi o să încercăm să îi punem în dificultate cu ceea ce am pregătit în săptămâna aceasta, să vedem dacă vom și reuși.”

Mihai Popa spune că echipa trebuie să-și schimbe pentru prima dată atitudinea pentru a putea progresa și a obține victorii în LNBM:

„Sunt mulți factori de care depinde îmbunătățirea jocului. În primul rând, atitudinea trebuie să se schimbe în totalitate. În al doilea rând, punerea în practică a ceea ce exersăm la antrenament trebuie să fie mult mai exactă, doar așa putem progresa și câștiga.”

Antrenorul lui Gaz Metan a tras în final concluziile despre parcursul echipei sale în turul acestui campionat:

”Din păcate turul primei faze nu a decurs prea bine pentru noi. După cum știți am început pregătirea mult mai târziu. Am încercat să intrăm într-un ritm, dar din păcate aceste înfrângeri care au venit succesiv ne-au pus în mare dificultate din punct de vedere psihic. După cum vedeți suntem într-o situație foarte dificilă în momentul de față. În partea a doua a sezonului trebuie să arătăm mult mai mult, atât individual cât și ca echipă” a declarat Mihai Popa potrivit csgazmetan.com.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!