Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Cu o determinare exemplară putem să câștigăm acest meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2016

Mihai Popa, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat pentru Total Baschet partidă pe care echipa sa o va disputa sâmbătă, 20 februarie, în fața lui Dinamo București. Antrenorul speră ca elevii săi să aibă o mai mare determinare, care la final să facă diferența:

„Am jucat și săptămâna trecută contra lor. Ați văzut o echipă valoroasă cu niște valori individuale mari, dar am pregătit bine meciul și cu o determinare exemplară putem să câștigăm acest meci.”

Tânărul tehnician spune că echipa sa va da un randament mult mai bun o dată integrarea jucătorilor nou- veniți

„De la meci la meci încercăm să integrăm jucătorii nou-veniți. Cu cât vor fi integrați mai repede cu atât mai bine pentru noi și cu atât mai repede vom da un randament bun.”

Mihai Popa a vorbit și despre faza a II-a a sezonului regulat din LNBM, acolo unde speră ca echipa sa să obțină cât mai multe victorii și să salveze acest sezon:

„O să fie foarte greu pentru noi în următorele 10 meciuri. Așteptările din partea mea sunt destul de mari și sper să obținem cât mai multe victorii și vom vedea în ce măsură le vom putea și obține. ”

foto: Zsigmond Bathori

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Eu nu cred k vom câștiga vreun meci....vom pierde la minim 10 pct fiecare partidă.....

    cu 8 ani în urmă (20.02.2016)
    • CS Gaz Metan Mediaș costi:

      Opinie greșită
      No că nu ai crezut bine!

      cu 8 ani în urmă (21.02.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!