Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:„Lipsa de luciditate pe fondul oboselii și-a spus cuvântul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.11.2015

Gaz Metan Mediaș a înregistrat al 9-lea eșec în această stagiune, după ce a cedat greu pe terenul lui CSM-U Oradea, cu scorul de 79-72.

Antrenorul formației medieșene, Mihai Popa a tras concluziile după această partidă, în care echipa sa a fost aproape de o surpriză. Tânărul tehnician al Gazului consideră că oboseala de pe final a făcut ca echipa sa să scape victoria pentru degete. Mihai Popa a făcut și o referire asupra arbitrajului fără a umbri din meritele echipei bihorene:

„Vreau să felicit echipa din Oradea pentru victorie. A fost un meci încrâncenat, cu mare încărcătura fizică pentru ambele echipe. Din păcate, pe final oboseala jucătorilor mei și lipsa de luciditate pe fondul oboselii și-au spus cuvântul.

Nu vreau să scuz, dar în opinia mea echipa din Oradea este una foarte frumoasă și nu are nevoie de niciun fel de ajutor. Mai ales din partea unui adversar cum suntem noi, care ne luptăm să supraviețuim. Chiar nu au nevoie. Așa nu pot să-și arate adevărata valoare. Dacă vă uitați la raportul faulturilor comise, observați că noi am comis aproape zece faulturi mai mult decât Oradea. Pentru noi orice decizie contează pentru că suntem prea mici ca să putem rezista. Cu siguranță au fost niște erori, nu a fost nimic voit.

Încă o dată, felicit Oradea pentru succes, deoarece a dat dovadă de caracter și a demonstrat că poate să revină foarte ușor. S-a văzut experiența și calitatea jucătorilor. Va trebui să muncim mai mult pentru a obține victoria.

Sunt mulțumit de prestația lui Vlad (n.r. Solopa). Eu am mare încredere în el și sunt convins că va ajunge un jucător de top. Are calitatea necesară pentru a ajunge acolo. Îi trebuie jocuri și să câștige în experiență, însă sunt convins că va fi un jucător foarte bun”a spus tehnicianul medieșean confrom csmoradea.ro.

Mihai Popa a prefațat și partida din Cupa României, pe care Gaz Metan Mediaș o va juca luni tot la Oradea (30.11) în compania lui CSM-U:

„În meciul de luni, contând pentru Cupa României, datele problemei se schimbă. Oradea va fi cu siguranță mai puternică. Noi nu avem lotul de jucători care să facă față la ritmul acesta. Vor avea șansa să joace și românii care la primul meci nu au evoluat. Va fi o oportunitate pentru ei deoarece dacă demonstrează vor obține minute și la următoarele meciuri.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!