Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Noi greșim, eu îmi penalizez jucătorii, dar când nu depinde de noi, ce putem face?”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2016

Mihai Popa, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a oferit o declarație imediat după ce echipa sa a pierdut la limită pe terenul lui BC Timișoara cu scorul de 86-84. Tânărul tehnician al echipei de pe Târnava Mare a consideră că minigile pierdute de echipa sa și aruncările libere ratate de elevii săi i-au costat la final. Mihai Popa a contestat și maniera de arbitraj imediat după partidă:

„Felicit echipa din Timișoara și în același timp vreau să îmi felicit echipa pentru modul în care au luptat pe teren astăzi. A fost o încărcătură fizică foarte mare, dar am făcut față. Bineînțeles, pe fondul oboselii au venit mai multe greșeli, dar trebuie să ne asumăm aceste greșeli. Din păcate pentru noi, Timișoara a câștigat două puncte. Trebuie să mergem înainte, să vedem, trebuie să câștigăm următoarele meciuri, probabil toate. Am ratat opt libere, acesta poate fi un aspect ca procentaj, și am avut cu patru mingi pierdute mai mult ca echipa adversă. Nu știu de ce se continuă, nu vreau să influențez, dar acești arbitri dau în jucătorii români de parcă ei sunt principalii artizani ai acestui joc. Iar jucătorii români sunt dezavatajați tot timpul, nu știu din ce considerente. Ultimul fault al lui Drăgușin e doar unul, sunt mult mai multe aspecte. Vom analiza ce avem de făcut. Noi greșim, eu îmi penalizez jucătorii, dar când nu depinde de noi, ce putem face?” a declarat Mihai Popa conform oradestiri.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!