Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Nu am făcut nimic cu această victorie dacă nu vom continua să câștigăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2016

Mihai Popa, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre victoria obținută de echipa sa în fața lui Dinamo în prima etapă din cadrul fazei a II-a a LNBM. Tânărul tehnician al formației de pe Târnava Mare consideră că această victorie nu are nicio însemnătate dacă echipa va continua în acest ritm:

„Ați văzut cât de greu a fost. În primul rând vreau să le mulțumesc suporterilor care au avut și au în continuare răbdare pentru că nu suntem într-o situație prea bună. În seara aceasta ne-am luptat, deși au fost foarte multe greșeli inexplicabile. Probabil din prea multă dorință, se întâmplă și aceste lucruri, dar în mod sigur trebuie să corectăm aceste greșeli pentru a câștiga mai multe meciuri. Nu am făcut nimic cu această victorie dacă nu vom continua să câștigăm.”

Tehnicianul Gazului speră ca acest succes să aduc un declic pozitiv pentru echipa sa:

„Sper că echipa se va descătușa după această victorie, dar trebuie să muncim pentru a avea o clarviziune mult mai mare în anumite momente ale meciului, care sunt cheie și te pot costa meciul.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!