Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Nu este posibil să începi așa un meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2019

CSM Mediaș a câștigat primul meci din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediție 2018/2019. Trupa de pe Târnava Mare s-a impus pe teren propriu cu scorul de 79-73.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Mihai Popa a tras concluziile dar nu a fost mulțumit de modul în care elevii săi au deschis jocul:

„Din păcate, ne-am făcut noi meciul greu. Am început total deconcentați și fără pic de atitudine și determinare. După cum ați văzut, când intri așa într-un meci, alergi și te lupți pentru a obține ceva și executa ce ai de executat. Din fericire s-a terminat cu victoria noastră. Îmi felicit jucători pentru atitudinea din sferturile 2, 3 și 4. O să facem analiză și o să vadă, pentru că nu este posibil să începi așa un meci. Suntem la un meci mult mai ridicat și orice echipă te taxează. Când o să jucăm cu echipe mult mai puternice decât Constanța, nu o să avem nicio șansă dacă o să începem așa un joc.”

Mihai Popa a vorbit și despre viitoarele partide ale formației din Mediaș în Grupa Galbenă:

„Pentru noi fiecare partidă este dificilă, indiferent dacă sunt echipele care aspiră la playoff sau Constanța. Trebuie să luptăm și să fim concentrați să executăm ceea ce pregătim. Ne vom lupta în fiecare joc, pentru a da maximul și de ce nu, să câștigăm.”

CSM Mediaș în etapa viitoare tot pe teren propriu, în compania lui CSO Voluntari.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!