Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Nu trebuie să uităm că Steaua este principala favorită a grupei”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.02.2019

CS Municipal Mediaș a bifat cea de-a 3-a înfrângere la rând în Grupa Galbenă a LNBM, după ce a cedat pe teren propriu în fața celor de la CSA Steaua București la 26 de puncte diferență, scor final 55-81.

La finalul întâlnrii din Sala Sporturilor Mediaș, antrenorul gazdelor, Mihai Popa, a oferit câteva declarații celor de la Baschet Mediaș despre meciul pierdut în fața Stelei, despre problemele de lot, dar și despre următorul joc al echipei, meciul de cupă cu Craiova. 

„Din păcate banca noastră scurtă și-a spus cuvântul în repriza a doua. Ne-am putut lupta cu Steaua, băieții au avut atitudine, am respectat în mare parte planul jocului pe care l-am pregătit, dar din păcate atât s-a putut astăzi. Suntem totuși pe un drum bun, nu trebuie să tragem concluziile acum. Avem în continuare de muncit foarte foarte mult, dar nici nu trebuie să uităm că Steaua este principala favorită a grupei, au jucători de mare calitate care în momentele decisive fac diferența.

În acest meci echipa a jucat mai colectiv, am respectat ce am pregătit la antrenamente, dar din păcate, repet, nu am avut o rotație prea lungă, plus defensiva lor agresivă ne-a pus nouă mari probleme. Dacă vom munci în continuare și ne vom prezenta cum ne-am prezentat în această seară vom putea câștiga în viitor meciuri.

Craiova este o echipă mult mai puternică decât Steaua, iar eu sper să putem recupera cel puțin un jucător din cei 3 accidentați pe care îi avem în acest momen. Vom pregăti meciul ca atare, vom lupta, nu ne vom da la o parte, chiar dacă va fi foarte greu în fața celor de la Craiova”, a declarat Mihai Popa. 

Confruntarea din optimile Cupei României dintre CS Municipal Mediaș și SCM U Craiova este programată miercuri, 6 februarie, urmând ca mai apoi în data de 9 februarie medieșenii să facă deplasarea la București pentru duelul de campionat cu Dinamo. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!