Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Pentru moral, această victorie este foarte importantă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.12.2015

Gaz Metan Mediaș a obținut a doua victorie din acest sezon, după ce a trecut trecut pe teren propriu de Energia Târgu Jiu cu scorul de 82-71.

La finalul acestei partide, antrenorul Gazului, Mihai Popa a oferit declarație în care a vorbit despre jocul echipei sale în fața unei echipe considerate mult mai puternice. Tehnicianul este mulțumit de faptul că jucătorii săi au eliminat oscilațiile din joc și au putut astfel să-și apropie victoria:

„Un meci foarte greu, echipa din Târgu Jiu este o echipă foarte puternică. Cu această ocazie vreau să-mi felicit echipa pentru modul în care s-a exprimat pe teren, pentru că au respectat indicațiile tactice și am putut avea un parcurs constant, fără prea multe oscilații în joc. Vreau să mulțumesc publicului care a fost alături de noi în ciuda situației în care ne aflăm. Pot să vă spun că mai avem foarte mult de lucru, suntem doar la a doua victorie și privim în sus către următoarele echipe, deci trebuie să continuăm în același mod pentru a putea reuși să obținem rezultatul care ni-l dorim noi.”

Mihai Popa spuen că acest succes ajută la moralul echipei și cu un baschet la fel de bun speră într-un rezultat pozitiv și la Pitești:

„Pentru moral, această victorie este foarte importantă. Este o gură mică de oxigen, mai avem un meci foarte dificil la Pitești și vrem să pregătim meciul în așa fel încât să putem practica un joc cât mai bun și de ce nu, să câștigăm.”

foto: sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!