Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Sper ca băieții să fie apți 100% atât fizic cât și psihic pentru a câștiga acest meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.01.2016

Gaz Metan Mediaș joacă primul meci din 2016 pe teren propriu cu SCM U Craiova. După o pauză de trei săptămâni formația de pe Târnava Mare revine în Liga Națională de Baschet Masculin cu un joc pe teren propriu.

Antrenorul Gazului, Mihai Popa, ne-a oferit o declarație înaintea meciului pe care echipa sa îl va disputa în compania formației din Bănie. Tânărul tehnician al medieșenilor spune că acestă pauză le-a oferit jucătorul săi un prilej excelent pentru a se pregăti atât fizic cât și tactic. Mihai Popa consideră că venirea lui Ionuț Drăgușin la Mediaș va ajuta mult echipa să ajungă pe drumul cel bun:

„Perioada de pregătire a decurs bine, băieții au răspuns foarte bine la prima parte în care ne-am pregătit fizic și am început și pregătirea tehnico-tactică colectivă. Ieri ni s-a mai alăturat un jucător, Ionuț Drăgușin și sperăm că totul o să decurgă normal, să nu avem parte de accidentări și sunt convins că suntem pe drumul cel bun.”

Referitor strict la meciul cu Craiova, tehnicianul român se așteaptă la un duel dificil mai ales după ce oltenii s-au întărit, dar speră în capacitatea jucătorilor săi de a învinge în acest duel:

„Un meci foarte greu, ei s-au întărit cu niște jucători cu experiență și de o calitate superioară. Am pregătit meciul și sper ca băieții să fie apți 100% atât fizic cât și psihic pentru a câștiga acest meci.”

Întrebat în final dacă mai veni un jucător la Mediaș, Mihai Popa a spus că alături de actualul lot va încheia acest sezon, deoarece bugetul nu le înregimentarea unui jucător nou:

„Nu va mai fi nicio schimbare. Cu băieții de acum vom și termina sezonul pentru că nu avem fondurile necesare pentru a mai aduce încă un jucător. Am dispus doar de o sumă de bani și a trebuit să ne conformăm.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!