Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Trebuie să avem un joc mai constant pe ambele faze”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.10.2018

CSM Mediaș a suferit primul eșec din actuala ediția a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa de pe Târnava Mare a pierdut cu scorul de 80-73 în fața lui CSO Voluntari, la două zile după ce elimina aceeași echipă din Cupa României. Antrenorul echipei medieșene, Mihai Popa, a tras concluziile după înfrângerea echipei sale:

„A fost un meci foarte încins. Știam că va fi un meci foarte fizic. Din păcate am avut oscilații în joc. Nu am avut luciditate în unele momente în ofensivă și le-am dat niște tranziții foarte ușoare, care știam că sunt arma lor principală. Ne-am luptat cât am putut dar trebuie să mai lucrăm pentru a elimina aceste oscilații din jocul nostru. Trebuie să avem un joc mai constant pe ambele faze, atât ofensiv cât și defensiv.”

Întrebat despre diferența dintre cele două jocuri, Mihai Popa a spus:

„Apărările au fost mult mai tari, mult mai fizic totul. În seara asta, ei și-au dorit mai mult decât noi, probabil, și au câștigat. Mai urmează să avem trei meciuri cu ei. Nu intrăm în panică, mai avem mult de muncit să ajungem să jucăm la un nivel bun.”

Mihai Popa a vorbit și despre penalizarea din clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin a lui CSM Mediaș:

„Nu ne afectează pe noi. Astea sunt niște chestii care nu ar trebui să ne afecteze. noi trebuie să ne vedem de baschet, de jocul nostru, de ceea ce facem pe teren, nu ce este în afara lui. Nu vreau să comentez despre penalizare. Eu vreau să comentez doar despre ce este pe parchet și despre ce avem noi de făcut.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!