Stiri Liga I Masculin

Mihai Popa este antrenorul principal al echipei CSM Mediaș

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.10.2017

CSM Mediaș va evolua în ediția 2017/2018 a Ligii 1 de baschet masculin. Echipa medieșeană face parte din Grupa A, alături de de CSM Oradea 2, BC Timișoara 2, BC Timba 2, ACS Tg. Jiu, CSM Sighetul Marmației.

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș va fi pregătită de Mihai Popa și Dan Popa, conform sportulsibian.com. Cei doi au mai lucrat împreună la echipa de baschet a clubului Gaz Metan, în sezonul 2015/2016.

Echipa medieșeană a început pregătirile pentru noul sezon la începutul lunii septembrie. Cei doi tehnicieni au avut la dispoziție un lot format din tinerii medieșeni și doi jucători cu experiență în baschetul profesionist.

Tinerii jucători medieșeni din lotul lui CSM: Adam Paul, Sergiu Idu, Nicolas Barbu, Ștefan Filipaș, Cezar Suciu, Ciprian Roman și Alexandru Popa.

Dominic Csender se pregătește și el alături de CSM Mediaș. Jucătorul originar din Mediaș a evoluat în sezonul precedent la BC Timba Timișoara și BC Mureș. De asemenea, Traian Petru face parte din lotul echipei. Acesta a evoluat în sezonul precedent în Liga 1 la ACS Magic Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!