Stiri

Mihai Silvăşan: „Calificarea în grupele Champions League este un obiectiv”

Paul Olar

Paul Olar
27.09.2016

U-Banca Transilvania îşi măsoară astăzi forţele cu ciprioţii de la AEK Larnaca, într-o confruntare ce va demara la ora 19:00.

Înaintea jocului, Mihai Silvăşan, antrenorul clujenilor, a vorbit despre adversarii din primul tur preliminar al Basketball Champions League, spunând că obiectivul trupei sale este calificarea în grupele întrecerii.

“Am reuşit să vedem până acum un meci de-al ciprioţilor, însă din nefericire ei nu au jucat în formulă completă, au avut trei jucători de lot naţional ocupaţi, să spunem aşa, până în 19 septembrie. Ce avantaj am avea faţă de ei este că noi am jucat până acum deja două meciuri oficiale. Cum a spus si Vlad, calificarea în grupele Champions League, atât din punctul meu de vedere, cât şi al clubului, este un obiectiv pentru noi, asta le-am spus băieţilor încă din prima şedinţă. Vom face tot ce ţine de noi ca să reuşim! Echipa din Cipru este una foarte valoroasă, ei au luxul, să spunem, de a avea şapte jucători străini, datorită regulilor din Cipru şi faptului că au găsit un jucător american cu paşaport cipriot, însă lucrul acesta nu ne sperie. Sunt foarte mulţumit de cum au reacţionat băieţii atât la antrenamente, cât şi în primele jocuri, trebuie să menţinem spiritul pozitiv şi intensitatea de la antrenamente şi, cred eu, vom reuşi să învingem.”

Cu ocazia meciului din această seară, la U-BT va debuta foarte probabil şi George Toth. Pivotul a fost adus de la CSM CSU Ploieşti,

“George Toth va face deplasarea în Cipru, va fi pe lista de 12 jucători care vor fi pe bancă, din păcate Wilhelm Brosser s-a accidentat la antrenamentul de ieri, nu este ceva grav, însă are nevoie de 5-7 zile de repaus, astfel că Toth va veni cu noi. El mai trebuie să se pregătească din punct de vedere fizic, însă, din ce am văzut, el este serios şi îşi doreşte să joace baschet, sper să ne ajute. Nu este o investiţie pe care o vom vedea neapărat acum, în meciurile acestea, însă sper că se va vedea pe parcursul campionatului.”

*Foto: Arman Noemi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!