Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: Trebuie să învăţăm din ce s-a întâmplat şi să evităm pe viitor astfel de situaţii”

Dan Oancia

Dan Oancia
02.02.2017

U-Banca Transilvania nu a avut parte de o deplasare uşoară la Craiova, chiar dacă pe parcursul meciului a condus şi la o diferenţă de 17 puncte. Ardelenii au transpirat serios pentru victoria obţinută în Bănie la un singur punct, scor 75-74, finalul meciului fiind deschis oricărui deznodământ. 

Relaxarea instalată după avansul ce s-a dovedit înşelător a fost semnalată şi de antrenorul oaspeţilor, Mihai Silvăşan.

Am controlat meciul în primele trei sferturi, dar, din păcate, ne-am pierdut concentrarea şi nu am luat cele mai bune decizii. Ne-am grăbit pe aruncări, am pierdut mingi, nu ne-am oprit adversarii pe contraatac şi astfel am primit uşor câteva puncte. Însă mă bucur că, pe final, am rămas puternici când am fost conduşi cu trei puncte şi am revenit. Trebuie să învăţăm din aşa ceva şi să evităm să mai ajungem în astfel de situaţii”, a declarat Mihai Silvăşan.

Partida de la Craiova a fost prima pentru nou-venitul Kariniauskas, de origine lituaniană. „Nu aveam pretenţii în acest meci de la Kariniauskas, întrucât a venit la Cluj de două zile, nu a făcut niciun antrenament cu echipa. Se poate să fi greşit puţin că l-am folosit atât de mult. Este un jucător care ne va ajuta în ultima parte a campionatului, trebuia să ne asigurăm că nu întâmpinăm probleme cu accidentările şi, astfel, am luat al şaselea străin. Avem încredere că este ceea ce ne trebuie pentru a fi mai puternici”, a concluzionat Mihai Silvăşan, antrenorul U-BT Cluj Napoca.

 

*foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!