Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Trebuie să fim foarte atenţi, să o tratăm pe Dinamo cu respect”

Paul Olar

Paul Olar
24.02.2017

U-Banca Transilvania şi Dinamo Bucureşti îşi dau întâlnire sâmbătă, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Confruntarea demarează la ora 17:30 şi nu va fi transmisă de niciun post de televiziune.

”Cupa României a fost unul dintre obiectivele noastre, însă acea competiție s-a încheiat, acum ne concentrăm pe campionat, care este principalul nostru obiectiv. Trebuie să fim pregătiți acum pentru meciul cu Dinamo de sâmbătă. Întâlnim o echipă imprevizibilă, care în ultimele meciuri a reușit să câștige cu Oradea și cu Steaua, ceea ce nu e puțin lucru. Trebuie să fim foarte atenți, să îi tratăm cu respect și, până la urmă, trebuie să ne facem treaba de sportivi și antrenori profesioniști. Toată lumea este aptă de joc, sper să nu apară probleme până la ora meciului și toată lumea să fie concentrată 100 la 100 pentru a câștiga”, a declarat Mihai Silvăşan, potrivit u-bt.ro.

Clujenii au acumulat până la ora actuală 17 victorii şi doar 2 eşecuri. 
*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!