Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: “Trebuie să rămânem concentrați, să jucăm un baschet de calitate”

Paul Olar

Paul Olar
09.03.2017

U-Banca Transilvania a învins aseară pe BCM U Piteşti, în al doilea meci din TOP 6. Partida a avut loc la Sala Sporturilor Horia Demian şi s-a încheiat la scorul de 94-84.

”Am avut un meci foarte greu în această seară, cu o echipă foarte bună. Nu am reuşit să ne apărăm cum trebuie în această seară, am lăsat adversarului câteva aruncări deschise de care ei au profitat rapid, au avut 50% la aruncările de la distanţă. Sunt nemulţumit de momentele în care nu am comunicat cum trebuie, însă, cu toate aceste greşeli din apărare, am avut momente foarte bune în atac, am înscris 94 de puncte şi victoria este victorie. Îi felicit pe băieţi, însă nu avem timp prea mult să ne bucurăm, urmează un alt meci dificil, cu Timişoara, pe care trebuie să îl câştigăm! Trebuie să rămânem concentraţi, să jucăm un baschet de calitate, căci, în acest fel, vom avea şi apărare buna, ceea ce astăzi ne-a lipsit, dar şi atac bun”, a declarat Mihai Silvăşan, conform u-bt.ro.

În etapa următoare, U-Banca Transilvania se va deplasa la Timişoara.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!