Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Îmi felicit băieții pentru felul în care s-au luptat”

David Istrate

David Istrate
11.11.2018

În această seară s-a consumat un nou episod al rivalității dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca, două dintre principalele candidate la titlu. La fel ca în precedenta întâlnire, din SuperCupa României, formația din Cluj-Napoca a ieșit câștigătoare, de data aceasta la o diferență mai mică, de doar trei puncte, scor 72-69.

După încheierea acestei partide, Mihai Silvășan a oferit o declarație în care a detaliat aspectele pozitive din jocul echipei sale.

„Un meci foarte greu... Ne-am așteptat să fie așa, Oradea traversa o perioadă bună, cu două meciuri bune în cupele europene, plus o victorie acasă destul de clară cu Sibiu. Știam unde venim, în ce sală, știam ce mentalitate are echipa din Oradea față de jocurile cu noi și față de orice joc, practic sunt echipa campioană, vor să își apere blazonul la fiecare meci. Îmi felicit băieții pentru felul în care s-au luptat, în special în apărare, unde cred eu că am făcut un joc foarte bun, am luat doar 69 de puncte și i-am făcut pe orădeni să arunce de 33 de ori de la trei puncte, ceea ce nu e în jocul lor întotdeauna. De cele mai multe ori, aruncările respective au fost contestate. Mă mai bucur că am stat puternici, chiar dacă pe final putea câștiga oricare echipă, s-a decis la o posesie, însă noi am fost cei care în două-trei faze am fost mai puternici, am reușit să ne creăm avantajul de trei puncte care, până la urmă, ne-a adus victoria”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro.

De asemenea, cel mai bun jucător al meciului, Kyndall Dykes, și-a spus și el impresiile în urma acestui joc foarte dificil.

„A fost un meci foarte bun, întotdeauna meciurile cu Oradea sunt tari, atât noi, cât și ei dăm ce avem mai bun. Am fost alături unul de altul în final, am reușit să înscriem când a trebuit, am jucat ca o echipă și am ieșit învingători în final.”

Cu această victorie, U-BT Cluj-Napoca rămâne lider în Liga Națională și va ataca cu un moral bun derby-ul de săptămâna viitoare cu BC CSU Sibiu.

Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!