Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Și fără Runkauskas au jucători potenți care pot face diferența”

Eduard Popa

Eduard Popa
08.12.2017

silvasan u bt steaua

U-BT Cluj va juca sâmbătă la București împotriva celor de la CSM Steaua Eximbank, în etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida va fi o reeditare a finalei de anul trecut, câștigată de clujeni cu 3-0.

Antrenorul oaspeților, Mihai Silvășan, a vorbit despre partida cu CSM Steaua, pentru site-ul oficial al clubului.

”Nu facem comparații între adversari, prin urmare nu știm dacă meciul cu Steaua va fi mai greu decât cel cu Oradea, nu trebuie să ne gândim la așa ceva. Eu le spun tot timpul băieților că trebuie să luăm fiecare posesie în parte, să dăm tot ce avem mai bun în noi, atât în apărare, cât și în atac. Trebuie să avem încredere unii în alții că putem să facem lucrurile bine. Nu știu dacă Steaua de acum e peste cea de anul trecut, mai ales că acum Runkauskas este accidentat și nu face parte din lotul lor pentru câteva luni, însă și în acest an au câțiva jucători foarte potenți, care pot face diferența. Cred că avem lot suficient de bun pentru a face față pe toate planurile, la fel a fost și anul trecut, chiar dacă nu am avut o rotație la fel de lungă. Jucăm fiecare meci la victorie, sunt importante toate competițiile în care jucăm, nu ne-am înscris în niciuna doar de dragul de a participa”.

Meciul CSM Steaua EximBank București - U-Banca Transilvania se va disputa sâmbătă, 9 decembrie 2018, de la ora 20:00, în Sala Regimentului de Gardă, și este transmis în direct de postul Digisport 2.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!