Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Așteptăm cu nerăbdare meciul cu Steaua”

Valentin Todea

Valentin Todea
12.04.2018

U-Banca Transilvania înfruntă pe teren propriu Steaua CSM Eximbank, într-o partidă care va lua startul vineri, 13 aprilie, cu începere de la ora 18:00. Confruntarea din Sala Sporturilor „Horia Demian” vine după succese importante ale ambelor combatante. Tehnicianul formației clujene, Mihai Silvășan, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei despre această întâlnire:

„Steaua vine cu un moral foarte bun după victoria de la Oradea, au făcut un meci foarte bun, au fost dominanți chiar în acea partidă și sunt convins că vor veni aici ca să ne învingă. Același lucru îl putem spune și despre noi, ca să ne consolidăm poziția a doua cel puțin în clasament avem nevoie de victorie, doar cu gândul la asta suntem și vom face în așa fel încât să o și obținem. Nu avem probleme de lot, toată lumea este aptă și dornică de acest meci, să ne luăm revanșa după înfrângerea pe care am avut-o la București, mai ales că am controlat o bună parte din joc însă pe final nu am reușit să avem intensitatea necesară ca să învingem. Chiar despre asta discutam ieri cu băieții, așteptăm cu nerăbdare acest meci și sunt convins că atitudinea noastră va fi alta.”

   *Foto: Florin Alboiu/Sport Pictures

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Haide U
    Meci greu, dar nu imposibil de castigat daca jucam cu intensitatea din meciul cu Sibiul. Daca si sala va fi plina nu ar trebui sa nu iesim invingatori.

    cu 6 ani în urmă (12.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!