Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A fost un meci pe care, cred eu, l-am controlat de la un capăt la celălalt”

Bogdan Isailă, David Istrate

Bogdan Isailă, David Istrate
11.04.2018

U BT Cluj-Napoca a câștigat derby-ul Transilvaniei cu BC CSU Sibiu. Campioana en-titre a reușit pentru prima dată în actualul sezon competițional să-și învingă marea rivală. Partida desfășurată în Sala Sporturilor Horia Demian s-a încheiat cu scorul de 81-71 pentru formația clujeană.

La finalul partidei antrenorul gazdelor, Mihai Silvășan, a tras concluziile după acest joc. Tehnicianul spune că acestă victorie menține șansele echipei sale pentru poziția întâi la finalului sezonului regulat:

„A fost un meci pe care, cred eu, l-am controlat de la un capăt la celălalt. Sunt fericit pentru intensitatea pe care am avut-o, pentru cum au evoluat băieții și cum s-au luptat. Am reușit să le oprim jucătorii cheie, nu au avut aruncările pe care le au de obicei și, cred eu, nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Meci intens din toate punctele de vedere, au fost momente tensionate, însă am trecut foarte bine peste ele. Știam că dacă vom câștiga astăzi, mai avem șanse la locul 1, pe care altfel nu prea le mai aveam. Le-am spus băieților în vestiar că pentru noi, de acum înainte, toate meciurile sunt de Play-off, trebuie să le câștigăm pe toate dacă vrem să terminăm pe primul loc. A fost o atmosferă frumoasă, demnă de un adevărat derby, le mulțumesc fanilor pentru că au venit să ne susțină și sper că nu i-am dezamăgit.”

După rezultatul consemnat în meciul din această seară, 11 aprilie, U BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu au același bilanț în LNBM cu 21 de victorii și 6 înfrângeri, sibienii menținându-se pe prima poziție datorită avantajului din meciurile directe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!