Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am meritat să pierdem cu atitudinea pe care am avut-o pe teren”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2018

Etapa a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin - ediția 2018/2019 a programat partida din grupa valorică A dintre U BT Cluj-Napoca și CSA Steaua București. Câștig de cauză au avut oaspeții, care s-au impus cu scorul de 71-67 pe malurile Someșului.

Mihai Silvășan, antrenorul principal al celor de la U BT Cluj-Napoca, a vorbit despre primul insucces al echipei sale în noua ediția de campionat:

„Nu cred că sunt foarte multe de spus. Un joc foarte prost din partea noastră, am meritat să pierdem cu atitudinea pe care am avut-o pe teren. Felicit echipa Steaua pentru dăruire și ce au arătat azi. Din păcate, noi, nu știu din ce cauză, ne credem superiori, mai buni, câteodată, ceea ce evident nu e cazul... O să muncim mai mult, o să muncim pentru fiecare meci, pentru că absolut nimeni nu o să vină aici să ne dea meciul pe tavă!”

U BT Cluj-Napoca a câștigat destul de greu în primele două partide din campionat, 80-76 pe teren propriu cu BCM U Pitești și 90-86 în deplasare la Timișoara iar în fața Stelei a venit prima înfrângere a sezonului,  67-71.

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    lasa-ne un pic
    Cred ca e record mondial, ca un antrenor asa de nepregatit sa fie batut in cuie ,la o echipa cu pretentii si sustinuta financiar serios...rezultatele sunt dezastru, steaua ne bate in 5 oameni, noi avem 10, cred ca ne-ar bate si cu juniorii 3, jocul este dezastru complet...este dureros...o sa se joace cu sala goala daca nu se skimba ceva/cineva

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    deja
    ne am plictisit toti sau majoritatea cel putin de discul asta stricat. Baga altu Silva, daca ai, daca n-ai, vorba cantecului...nu mai plange, nu la toti le curge hip-hop (a se citi baschet) in sange.
    Dupa cum joaca echipa de un an si ceva, o demisie ar fi un lucru absolut corect. The sooner, the better. Jucatorii au valoare dar echipa e mediocra tocmai pentru ca se bazeaza doar sau de prea multe ori pe realizari individuale, care atunci cand te preseaza scorul, ghici ce? Nu iti ies. Fie ca te cheama Rasic, Dykes sau altcumva.
    Voi mai veni la meicuri pt ca baschetul e sportul meu preferat si pt ca am platit aia 250 de lei. Asteptari prea mari insa nu mai am sezonul asta. Nu i vorba de rea vointa din partea ta, Sliva, ci de neputinta. Repet, cu cat mai devreme accepti lucrul asta si iei decizia corecta, cu atat mai mult damage control faci si ai sansa sa ramai inca in memoria fanilor baschetului clujean drept un jucator bun si un antrenor in formare, cu bune si cu rele. Daca persisti in greseala mai mult decat e cazul, e posibil sa pierzi si caputalul de imagine ramas.

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      O sa ramana
      Are 5 trofee in 2 sezoane si un pic, tenter are doar 2, alti antrenori 0, in concluzie e cel mai de succes in baschetul clujean, a avut succes din prima, in fiecare sezon a avut macar un trofeu

      cu 5 ani în urmă (20.10.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Cluj-Steaua
    Jenant spre ridicol jocul Clujului. Lăsând la o parte incapacitatea lui Silvasan (omul nu este efectiv în stare sa conducă o echipa cu pretentii) ieri am fost dezamăgit și de o mare parte a jucătorilor, de atitudinea arătată. Este prematur sa vorbim acum de obiective, e o faza în care niciuna dintre echipele tari nu are lotul cu care va termina sezonul. Rămâne însă dezamăgirea sa vezi o asemenea bătaie de joc.
    Steaua m-a impresionat din nou după meciul cu Oradea. Atât prin dăruire cât și prin deciziile foarte bune ale antrenorului în momentele cheie. Și ținând cont ca sunt mult în urma ca și pregătire, sunt de urmărit. Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat cu ei în Danemarca.

    cu 5 ani în urmă (20.10.2018) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    To: Silva & players
    Guys, there is a huge contrast between your brand new fancy cars in the parking lot and your puppy attitude in the field. Shame.

    cu 5 ani în urmă (20.10.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      Felicitari
      Ai scris ceea ce e a mai sus pentru noi sau pentru englezi? Pentru jucatorii straini care nu cunosc romana? Ce doresti sa dovedesti cu postarea aceasta exclusiv in engleza? Iti pot raspunde pe loc in patru limbi cunoscute, dar nu o fac din respect pentru cei carora le citesc comentariile pe acest forum.

      cu 5 ani în urmă (20.10.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea:

      raspuns
      Este pentru Silva si jucatori ... am mentionat acest lucru:
      To: Silva & players

      cu 5 ani în urmă (20.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!