Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Cine a greșit trebuie să plătească”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.01.2019

mihai silvasan tabela

U-BT Cluj se pregătește de meciul din ultima etapă a primei faze din LNBM, urna valorică A. Clujenii vor întâlni CSU Sibiu, în derby-ul Ardealului, iar Mihai Silvășan a fost prezent la o conferință de presă înaintea acestei partide.

Întrebat despre acest subiect la conferința premergătoare meciului contra CSU Sibiu, Mihai Silvășan a declarat următoarele:

”Habar nu am de ce a durat acel sfert 13 minute, nu e ceva normal și cred eu, că cine a greșit trebuie să plătească, așa se întâmpla într-o țară în lumea civilizată și în lumea normală. Eu nu am mai auzit de un astfel de eroare niciunde în lume”.

Etapa trecută, BCM U Pitești s-a impus pe teren propriu, scor 96-92, după un sfert 3 controversat, care a durat nu mai putin de 13 minute și 32 de secunde. Oficialii clubului oltean s-au adresat către FRB, în speranța rezolvării acestei probleme.

Vezi aici conferința de presă a lui U-BT Cluj:

*foto: captură Digi Sport 2

2 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Silva
    No, eu zic sa castigam noi meciuri si sa nu comentam problemele altora. Si eu am zis ca principalii vinovati sunt comisarul si arbitrii.

    cu 5 ani în urmă (10.01.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nothx:

      Silva
      Omul a răspuns... De ce a fost pusă întrebarea.... nu avea legătură cu echipa. Pentru un nou articol.

      cu 5 ani în urmă (10.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!