Stiri

Mihai Silvășan: „Cred că tinerii au făcut o treabă bună. Sunt mulțumit de ei”

Paul Olar

Paul Olar
26.01.2017

U-Banca Transilvania a disputat un meci fără miză miercuri, în FIBA Europe Cup. Întrucât erau eliminați din competiție, clujenii au abordat partida cu o garnitură din care s-au regăsit baschetbaliștii tineri. Astfel, Tudor Gheorghe și Andrei Mureșan au bifat peste 30 de minute, în timp ce Wilhelm Brosser a evoluat aproape 24 de minute.

"Vreau să felicit echipa adversă, au făcut un meci bun în această seară, mai ales prin prisma recuperărilor, în special a celor ofensive. Niciuna dintre echipe nu a avut presiunea rezultatului, aşa că jocul nu a avut o miză prea mare. În aceste condiţii, am venit decişi să dăm minute cât mai multe jucătorilor care au fost folosiţi mai puţin până acum şi cred că, în cea mai mare parte a meciului, au făcut o treabă bună, în mare sunt mulţumit de ei. Pentru noi, ca şi pentru echipa cehă, urmează să ne concentrăm pe campionat, urmează o perioadă dificilă pentru ambele echipe. Le urez succes şi îmi doresc ca şi noi să avem succes pe mai departe", a declarat Mihai Silvășan, potrivit site-ului u-bt.ro.

Următorul meci al clujenilor este programat duminică, împotriva Stelei CSM EximBank București.

*Foto: fibaeurope.com

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Bravo Silva
    Salut decizia de a da mai multe minute de joc celor tineri. Insa eu personal nu pot fi de acord sa nu se respecte indicatiile de joc si mai ales cele de plasament defensiv. Mai mult in atac in sfertul 3 parca jucam turca ca sa nu mai vb de mingile pierdute la contructie. Se putea lua in considerare si o victorie de palmares, chiar daca nu mai erau sanse de calificare!

    cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Salutam noi decizia, dar prestatia tinerilor e de-a dreptul halucinanta. Nu is capabili sa organizeze cat de cat un atac si aici discut si de juctaori care au minute bune jucate in acest sezon. Acesti tineri parca refuza sa ainvete sa arunce...e inadmisibil cand ai sansa sa nu poti da la nivelul asta un cos de 3 de exemplu din 7,8 aruncari...ar trebui sa arunce la antrenamente pana le amortesc mainile. Ma uit la Gheorghe, eu sper ca el e constient ca nu va avea vreodata indemanarea unui Adamovic si de aici patrunderile lui vesnic vor avea de suferit, dar fi x de aia trebuie sa invete sa sa arunce nu bn, ci exceptional si asta vine prin antrenament.
      Singurul care a miscat a fost Toth, dar care dupa minutele juctate, raportat totusi la puncte, ne dam seama ca nu mai e nici tanara speranta si nici nu se pune mare baza pe el in viitor. Brosser, fizic nu, indemanare nu, aruncare praf...no cu asa extrema, ce iti mai trebuie pivoti...
      Concluzia ii ca inca avem mult de lucru pana sa scoatem niste juctaori buni din echipele de juniori.

      cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Asta sa nu se intelegea ca astia is niste pusti care habar nu au si nu merita folositi veci de acum incolo...ei trebuie sa primeasca minute si in contextul unei formule complete, pot ajuta sau pot creste, dar cu astfel de tineri e greu de crezut ca vei ajunge sa ai in viitor un Silva, un Dumitrescu, un Lapuste, un Moldoveanu...e aproape imposibil

      cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    • streetball44:

      Corect, free!
      Exact aceeasi impresie mi-au lasat-o si mie. Deocamdata, jucatorii tineri de pe banca noastra sunt "necopti". Ma asteptam la mai mult, avand in vedere ca au fost introdusi intr-un meci fara nicio miza, cu o echipa dezinteresata, pana la urma. N-au avut niciun fel de presiune pe ei, desi am vazut de multe ori aseara o lipsa a viziunii jocului. In fine, nu stiu cand vor mai avea o asemena ocazie, poate in cupa Romaniei, cateva minute. Si aici ii includ si pe Gheorghe si pe Toth, sa nu uitam ca Vlad a revenit, iar Torok va putea evolua iarasi pe 5,asa cum a facut-o pana la accidentarea lui, deci minute mai putine si pentru Toth. Aceeasi poveste cu Gheorghe si Kuti, atunci cand va reveni cel din urma. Ramane sa vedem ce va fi.
      Si ca offtopic: Misto transferul Stelei :)

      cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Kuti e juctaor...se vedea inca de la 15 ani cand era in lot si vedeai asta la incalzire cu echipa mare. Restul am mari, foarte mari indoieli ca ajung undeva cat de cat sus daca o tin tot asa...Nu e problema cand mai ajung ei sa joace atat, ci cand mai prind ei aparari relaxate, care le-au oferit aruncari...inteleg sa nu bagi 5 din 7 de la 3, dra sa arunci in halul ala, si sa pierzi mingi cu tata lejeritate....Pardubice a intele dinaintea meciului si nu a fortat ca ne dadeua cu terenul in cap daca trebuia...

      cu 7 ani în urmă (26.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!