Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Cu siguranță meciurile din semifinale nu vor mai fi la fel de ușoare precum au fost cele din sferturi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.04.2017

U-Banca Transilvania Cluj s-a calificat fără probleme în semifinalele LNBM, după ce a trecut cu 3-0 la general de SCM U Craiova, având 311 puncte marcate și 223 primite în cele 3 jocuri cu oltenii. La finalul ultimului duel dintre cele două formații, câștigat de Cluj în Bănie cu 107-71, Mihai Silvășan, antrenorul ardelenilor, a vorbit despre seria din sferturile de finală, respectiv despre ce urmează acum pentru echipa sa. 

„A fost mai ușor decât ne-am așteptat, ne-am îndeplinit obiectivul și anume să terminăm seria în 3 meciuri, iar scorul și diferența de scor sunt mai puțin importante. Băieții și-au făcut treaba și am reușit să trecem peste acest prim hop. De acum începe adevărata bătălie pentru noi, cu siguranță meciurile din semifinale nu vor mai fi la fel de ușoare precum au fost cele din sferturi. Noi acum trebuie să ne pregătim cât se poate de bine și în semifinale la ora meciului să fim pregătiți. Probabil vom juca cu Oradea, au 2-0, însă nu vreau să încep pregătirea meciului deoarece s-a văzut în timp echipe care au reușit să revină după ce au fost conduse cu 2-0. 

Craiova este o echipă bună din punctul meu de vedere, însă o echipă care a avut mari probleme pe durata acestui sezon, a schimbat mulți jucători, au avut de asemenea probleme cu accidentările, ați văzut acum după ce a început play-off-ul, s-a accidentat și Darius Hargrove, nu au reușit să se exprime la adevărata valoare. Eu le urez succes în anii care urmează”, a punctat tehnicianul celor de la U-BT Cluj. 

Câștigătoarea sezonului regulat își așteaptă acum adversara din semifinalele campionatului dintre CSM CSU Oradea și BC Timișoara. Campionii en-titre au 2-0 la general, iar o victorie în Banat i-ar trimite pe elevii lui Cristian Achim în faza următoare pentru a reedita semifinala împotriva Clujului din sezonul precedent. Indiferent de cine va avea câștig de cauză din seria Oradea vs. Timișoara, va juca primele două meciuri din penultimul act în fieful celor de la U-BT. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!