Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Domnul Vujosevic este unul dintre cei mai mari antrenori europeni”

David Istrate

David Istrate
19.06.2019

Mihai Silvășan: „Domnul Vujosevic este unul dintre cei mai mari antrenori europeni”

Marți, 18 iunie, conducerea lui U-BT Cluj-Napoca a anunțat faptul că Dusko Vujosevic va fi noul antrenor coordonator al alb-negrilor. Acesta este una dintre legendele baschetului ex-iugoslav, fiind unul dintre cei mai buni tehnicieni europeni.

În staff-ul lui Vujosevic a fost cooptat și Mihai Silvășan, cel care a avut rolul de antrenor principal al lui U-BT Cluj-Napoca în ultimii trei ani. Acesta s-a arătat foarte fericit pentru oportunitatea de a învăța de la o personalitate precum „Dule” Vujosevic, declarând că venirea acestuia este „un avantaj enorm atât pentru club, cât și pentru întreg baschetul românesc”. De altfel, „Silvă” speră să fure cât mai multă meserie de la fostul antrenor al lui Partizan Belgrad.

Mă bucur foarte mult pentru alegerea făcută de club. Domnul Vujošević este unul dintre cei mai mari antrenori europeni, fiind recunoscut pretutindeni pentru dedicaţia şi iubirea lui faţă de baschet. Când mi s-a propus zilele trecute să rămân alături de club şi alături de domnul Vujošević, am acceptat fără să stau pe gânduri. E unul dintre antrenorii pe care aş merge oriunde în lume să îi văd la lucru şi să am ocazia să vorbesc despre baschet. Faptul că va fi alături de echipa noastră este un avantaj enorm atât pentru club, cât şi pentru întreg baschetul românesc. Un antrenor ca el nu merge la o echipă dacă nu vede seriozitate şi dorinţă de performanţă. Trebuie să profităm cu toţii de experienţa lui. Eu îmi doresc să fur cât mai multă meserie de la el şi îmi doresc să îndeplinim obiectivele clubului în noul sezon”, conform site-ului oficial al clubului clujean

Așadar, Mihai Silvășan nu stă prea mult timp departe de U-BT Cluj-Napoca, revenind în angrenajul echipei după ce și-a dat demisia din poziția de antrenor principal, la finalul seriei semifinale cu CSM CSU Oradea din sezonul proaspăt încheiat.

*foto: Valentin Todea/Total Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!