Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Este un sentiment aparte când joci la Oradea”

David Istrate

David Istrate
10.11.2018

Duminică, 11 noiembrie, în Arena Antonio Alexe din Oradea, are loc cea de-a doua întâlnire stagională între CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca. Primul duel dintre cele două s-a disputat în finala Supercupei României, iar câștig de cauză a avut formația antrenată de Mihai Silvășan.

Cu toate acestea, tehnicianul „studenților” este conștient că această confruntare va fi una diferită față de cea din urmă cu 6 săptămâni. Prezent la conferința de presă organizată în vederea partidei de duminică, Mihai Silvășan a lăudat clubul din Oradea, accentuând în același timp importanța victoriei pentru elevii săi.

„În ultimii ani s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și Oradea. Este un sentiment aparte când joci la Oradea, tot timpul e sala plină, mai ales la meciurile cu noi. Sunt o echipă bună, sunt campioana en-titre și cu siguranță au mentalitate de învingători, își doresc să câștige fiecare meci. Bineînțeles, și noi ne dorim exact același lucru. Sunt 100% convins că, la ora disputării meciului, duminică, vom fi pregătiți și vom da tot ce avem mai bun în noi ca să câștigăm.

Am remarcat forma foarte bună a lui Kris Richard, vom vedea cum vom reuși să îl apărăm, probabil vom pregăti ceva special pentru el, însă asta se va vedea la ora jocului. Sperăm să fie surpriză pentru el, nu pentru noi. Băieții sunt mai ușor de motivat înaintea unui asemenea meci, Oradea e echipa campioană, este rivala noastră, treaba mea este mult mai ușoară, să îi fac să fie concentați, față de alte meciuri din Liga Națională.

Ca o paranteză, mentalitatea noastră ar trebui să fie aceeași la fiecare meci, însă natura umană nu ne lasă să facem asta, un meci cu Oradea pare de multe ori mai important decât unul cu Dinamo sau cu Steaua. Asta este, nu suntem roboți, iar noi, ca staff tehnic, trebuie să aducem nivelul de concentrare și această mentalitate la fiecare meci!”, conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro.

Jocul cu numărul 53 dintre cele două favorite la câștigarea titlului se va disputa duminică de la ora 20:15 și va fi transmis în direct pe Digisport 4.

*foto: Dan Bodea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!