Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Intensitatea noastră nu a fost cea care trebuie și lumea ne taxează”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.12.2017

U BT Cluj a suferit a doua înfrângere în această ediție de campionat. Clujenii au fost învinși în reeditarea finalei din sezonul trecut. CSM Steaua Eximbank s-a impus cu 89-75 după un meci în care a dominat la recuperare. Antrenorul campioanei, Mihai Silvășan, nu a fost  mulțumit de intensitatea cu care a jucat echipa sa.

„Am pierdut un meci în care am jucat prost. Am avut ca adversar o echipă bună, care și-a dorit victoria mai mult decât noi. Asta s-a văzut din nivelul de combativitate. La pauză, aveau cu 12 recuperări mai mult decât noi, raportul celor ofensive fiind 8-2, ceea ce spune foarte multe. Intensitatea noastră nu a fost cea care trebuie și lumea ne taxează. Nu trebuie să credem că e suficient să intrăm pe teren și să fim învingători dinainte. Trebuie să ne luptăm pentru fiecare victorie, căci toată lumea vrea să ne învingă și vor juca 150% împotriva noastră de fiecare dată. Nu putem invoca oboseala ca si scuză, e un ritm cu care suntem obișnuiți, noi ni l-am ales”, a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul oficial al echipei.

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    intensitatea Ta e de vina
    Super poza, asa ne tineam si noi de cap in timpul meciului , la mutarile tale de geniu, mai ales la cea cu Grey in sf 4...vai de capul tau si de al nostru !

    cu 6 ani în urmă (10.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    avînd 12 recuperări
    mai puțin de cît Steaua , e clar că nu era nevoie de un PIVOT. Gray s-a descurcat minunat... Nu-i așa că nu este nevoie de vreun Olah sau Baciu sau alt jucător mai mare de 2m și 15. Mă gîdesc cu groază că Ghiță Mureșan ar fi rămas la coada vacii cu un astfel de staff tehnic ! Oricine poate fi antrenor dacă cineva iî face lotul cu jucători formați. Mai greu e să formezi sau să ANTRENEZI. Poate vorbiți cu Voicu Moldovan și Liviu Morariu că tot s-au pensionat.

    cu 6 ani în urmă (10.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Silva, Silva ...
    Am tot scris sezonul trecut, ca realizarile individuale ne aduc trofeele, au fost insa multi care l-au ridicat in slavi pe Silva . In acest inceput de sezon, modesta Timba era sa ne bata, Sibiul ne-a caftit cu 3 jucatori, cu Oradea era sa pierdem dupa un avans de 17 pct, ieri ne-am prezentat lamentabil cu Steaua . Orice pofta ii satisfacuta lui Silva, conducerea scapa de Olah si aduce un pivot strain, dar nu zice nimic ca antrenorul ii mereu isteric, " asigurand " un mental catastrofal in randurile jucatorilor . Sakic cel mai bun in nationala Croatiei, la noi mereu e crticat de silva, si iata, are evolutii tot mai proaste . Ca si majoritatea coechipierilor . Alibiul lui Silva e cupa europeana, o competitie de valoare indoielnica, nimeni nu se omoara acolo sa castige . In fine, eu zic ca daca vom continua asa, in mod cert nu mai castigam nimic pe plan intern, cu atat mai mult cu cat ne lipsesc jucatorii decisivi cum a fost Moldoveanu, Rasic, Kindell sau Adamovic . Cu lotul actual poti razbi doar cu joc de echipa,dar pt asa ceva Silva e total depasit !

    cu 6 ani în urmă (10.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!