Stiri

Mihai Silvășan: „Jucătorii noștri au arătat caracter”

Paul Olar

Paul Olar
20.10.2016

U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în FIBA Europe Cup, acolo unde a învins miercuri seara pe KB Peja, cu 85-76. Duelul a fost unul încins, în care ardelenii au reușit să își asigure victoria abia pe final, dând dovadă de caracter, conform spuselor lui Mihai Silvășan:

„A fost un meci greu pentru noi. Îmi era teamă de meci, în special după jocul slab făcut cu Pitești. În debutul meciului, nu am avut atitudinea potrivită, iar ei și-au dorit mai mult să câștige primele trei sferturi. Le-am spus băieților să ne apărăm, avem o bancă mai lungă și putem să câștigăm. Jucătorii noștri au arătat caracter, s-au luptat indiferent de prestația anterioară. Am câștigat, acesta era obiectivul și sunt mulțumit. Competiția este una lungă și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat antrenorul, la conferința de presă.

După succesul din FIBA Europe Cup, U-BT revine în campionat, acolo unde dă piept sâmbătă, în deplasare, cu CSU Sibiu.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!