Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am arătat caracter și am reușit să revenim”

Paul Olar

Paul Olar
24.12.2014

U Banca Transilvania a avut câștig de cauză în etapa cu numărul XII. Gruparea pregătită de Marcel Țenter a răpus pe BC Mureș cu scorul de 75-73.

Autor a 26 de puncte, Mihai Silvășan a reprezentat principala  gură de foc a clujenilor. Jucătorul se bucură de succesul obținut, declarând următoarele:

„Din păcate s-a repetat scenariul în care noi pierdem controlul în sfertul trei. Am jucat cu o echipă bună, nu am jucat cu o echipă pe care să nu o luăm în seamă. Credeți-mă pe cuvânt, dintre toate greșelile noastre, este mai bine că am câștigat așa, dramatic, decât dacă am fi câștigat la 20 de puncte. Astfel de victorii clădesc caracterul unei echipe. Am dovedit că putem lupta, deși am întâmpinat un moment greu, când mureșenii s-au dus la patru puncte pe final. Mă bucur că am arătat caracter și am reușit să revenim.”

Deși “alb-negrii” se află pe o pantă ascedentă, Silvășan nu își face griji că vacanța de iarnă îi va scoate colegii din ritm.

„Nu, aveam nevoie de o pauză. O să ne întâlnim în 29 sau 30 și o să reîncepem munca. Avem mult de muncit și sperăm ca returul să ne prindă într-o formă bună.”

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!