Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am primit doar 68 de puncte”

David Istrate

David Istrate
05.11.2018

mihai silvasan u bt

Câștigătoarea SuperCupei României a obținut în această seară cea de-a patra victorie din sezonul regulat, după ce a învins-o pe SCM U Craiova cu scorul de 95-68. Formația din Cluj-Napoca a controlat jocul de la început până la final, reușind astfel să învingă o echipă ce se afla într-o formă foarte bună. 

După terminarea confruntării, Mihai Silvășan, tehnicianul „studenților” a analizat acest joc, făcând și o scurtă prezentare a următoarelor două derby-uri, cu CSM CSU Oradea și cu BC CSU Sibiu.

O victorie categorică, nu cred că s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Mă bucur pentru joc și pentru motivația cu care am intrat în meci, dar trebuie să arătăm în continuare așa și să încercăm să ne apărăm mai bine. Avem un joc de tranziție foarte bun în general, însă pentru a reuși asta trebuie să recuperăm foarte bine și să ne apărăm. Mă bucur că toți jucătorii au evoluat bine și am reușit să primim doar 68 de puncte, fiind un duel bun per total. Însă, este doar un meci, urmează două deplasări grele la Oradea și Sibiu pe care trebuie să încercăm să le câștigăm, dacă vrem să ne respectăm numele de principala candidată la titlu. Aceste două jocuri reprezintă ultimele meciuri din tur, iar adversarele noastre sunt principalele rivale ale noastre în ultimii ani. CSM CSU Oradea este campioana en-titre și are deja o mentalitate de învingători, evoluând din ce în ce mai bine, iar despre Sibiu toată lumea știe cum este să joci în sala de-acolo. Însă, repet, noi vom merge acolo să câștigăm.”

În acest moment, U-BT Cluj-Napoca are un record de 4-1, fiind pe prima poziție a clasamentului înaintea duelului de duminică, 11 noiembrie, cu CSM CSU Oradea.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!